Tack på förhand tomten!

Önskelista





Lip Care Mix från Make Up Store



  

Massa goa parfymer!



  

Skooor!


Ny väska!




091028



Då har man jobbat sina tre första dagar! Ojojoj vad jobbigt det har varit :P Jag valde ju fel vecka att börja jobba, höstlov=MASSA MASSA folk!!  Alldeles öm i kroppen är jag nu...nå snart blir man van igen. Nu är jag ledig i två dagar så då får jag vila upp mig...eller blir nog inte så mycket vila när man måste underhålla lilla gumman :) Hon är ju ännu sjukis lilla stackaren, men det känns som att det börjar bli bättre nu ialla fall.

Måste ta mig till stan snart och kolla ut nya glasögon, mina börjar haverera...kanske skulle satsa på linser :P Måste bara bli modig så jag vågar peta i ögonen!
Sprang på några affärer efter jobbet idag...såg mycket fina grejer! Vill shoppa nuuuuu :D

Fick höra roliga grejer om midgårds idag ;D



091026

Jag säger bara AJ AJ AJ!! Mina ben gör såååå ont efter första arbetsdagen! Så nu ska jag sova och vila upp mig för mera jobb imorn...

091023

Usch...jag mår inge bra...svinont i halsen...feber...bara det inte är svinis! Nä jag röstar för att det är dagisbakterier som varit i farten! Men jag har ju inte tid att vara sjuk! Sista dagarna innan jag börjar jobba vill jag ju inte slösa på att ligga utslagen på soffan :( Vill ju åka till syrran och gratta henne på 23 års dagen imorn!

igår var jag på assistentträff med citygänget. Känns bra att ha träffat dom innan jag börjar jobba. Vi hade lite möte och åt tacos och lekte lekar...jag, Annica, har SJUNGIT i SINGSTAR!! Det ni! Det trodde ni inte om mig va!?! Jag var till och med nykter juh! Jag är ganska imponerad av mig själv :D Tyvärr fick jag en låt som jag inte kan så bra :P Bra vibrationer - Kikki Danielsson, hade gärnat sjungit nån annan låt. Nå jag vann iaf mot tjejen jag sjöng mot :D hihi!

Stackars Julia fick 1 års sprutan i onsdags och det var inte populärt, på eftermiddagen blev hon hängig och gnällig och hade problem att sätta sig och sånt (Hon fick 2 sprutor, en i varje lår) och tillslut låg hon bara i famnen och grät och grät och grät...så synd om lilltösen. Feber fick hon också så vi gav panodil och då efter ett tag så blev hon gladare och då fick hon välling och sen somnade hon. Hon sov otroligt nog hela natten och var piggare på torsdagen, hade bara lite problem med benen och blev bättre och bättre under dan. Så idag har hon fått gå till dagis en stund för hon är redan less på att vara hemma :) Tur att hon gillar dagis så mycket!

Nu ska jag vila lite innan jag måste åka och hämta bilen...den har äntligen kommit till Lule :D

091020

Undrar om det finns nån som har lika otur med bilar som vi...Tobbe och en kompis åkte till kåbdalis i lördags och vad händer då...jo dom kör i en grop så oljetråget går sönder på nybilen...*suck* Det var bara att ringa bärgare och frakta bilen till Luleå...tack för den! Får vi aldrig vara utan bilproblem?? Då vart man 3000 kr fattigare bara så där...Nu är den lagad ialla fall så får se när vi får hem den...vi fick mess imorse om att det bara var att hämta den men när vi kom till Mullers så visste ju ingen nånting om nånting..och sen visade sig att bilen var i Boden av nån konstig anledning. Dit hade ju inte vi tid att åka så får se hur vi löser detta. Jäklar vad halt det var ute idag förövrigt! Riktigt läskigt att åka bil... Jag hatar vintern!

Nå nu till något roligare...Vi har bytt sovrum här hemma, känns himla bra! Så nu är vi närmare Julia när hon vaknar på nätterna, skönt att slippa springa i trappan! Nu är det bara att fixa lite gardiner och tavlor och sånt så är det färdigt...blir ek, svart och lila tema :) Nu vill jag fixa resten av rummen också! Kanske får råd med det nu när jag börjar jobba igen.

Någon som har nå bra middagstips idag?? Jag har ingen fantasi eller inspiration på den fronten...blää.

091015

Igår fyllde min kära lilla tös 1 år! Så stooor hon har blivit...man kan ju inte kalla henne för bebis nåmer...Vi fick besök av min mamma, moster, syster med barnen (Wilma och Hampus), Lina, Li, Robert och Marcus. Riktigt trevligt! Julia vart nöjd med alla presenter...fast det roligaste var nog att få riva i presentpappret ;D Wilma och Julia lekte en massa, det var så kul att se när dom sprang omkring och skrattade! Julia var väldigt intresserad av lilla Hampus (1 månad gammal) hon skulle hela tiden känna på honom och "pratade" lite för högt bredvid honom så han började gråta :) så gulligt. Tårtan var ingen hit för Julia...hon ville inte ens smaka på den! Hon som annars äter på allt!

Idag har jag varit och hämtat jobbschemat...min fösta helg jag jobbar blir...NATTHELG! OMG! Jag är nervös redan nu! Jag måste fixa nya jobbskor också...nån som har tips på nå bra?

Vi avslutar med GRATTIS till Anna med familj som fick tillökning igår, en liten Neo blev det :D

091012

Ännu en helg har passerat...alldeles för fort som vanligt! Nu är det bara två veckor tills jag börjar jobba..Just ja, skulle ju hämta schemat idag! Det hade jag ju glömt såklart...typiskt.

I helg har Sara varit på besök uppe i Luleå :D Så det blev tacomiddag, godricka och tjejsnack i lördags, riktigt najs! Vi beundrade Maria stoooora fulla sminkväska/låda...vad man nu ska kalla den :) Snacka om att jag är avis! Vill ha vill ha vill ha :D

Idag har vi äntligen fixat Julias födelsedagspresent :D Hoppas hon gillar den! Ojoj helt galet att hon redan är 1 år! Jag har då aldrig varit med om att ett år har gått så här fort :P
Nu i veckan fortsätter inskolningen på dagis...jag ska börja lämna henne en stund...ojoj spännande! Men det har ju gått så bra hittills så jag tror inte hon kommer bry sig om att jag inte är där :) Finns för mycket spännande att titta på där.
Nu har hon ju lärt sig att klättra upp i soffan själv...börjar bli farligt det här :P Får börja ha hjälm på henne och linda in henne i skumgummi eller nåt :D

Nää om man skulle ta och vila lite innan lillen vaknar...Vi steg upp kl 6 imorse...inte poppis hos mamma :P Har ju blivit bortskämd med att hon sover till 8 minst!

Lite mer...

Jag skrev ju aldrig nånting om Stockholm men kan ju sammanfatta det lite snabbt - Upp tidigt på lördag - Shopping i stan - Middag - Party - Utgång på Lemon Bar - Stupa i säng - Upp tidigt på söndag - Stan igen - Middag - Däcka i soffan - Packa väskan - Sova - Upp tiiiidigt för att hinna med bussen till Arlanda - Flyga hem. 
Fredagen bestod bara av massa åkande...först flyg sen bil sen tåg sen tunnelbana...och sen gå en lååång uppförsbacke! 2 timmar tog det att ta sig från Arlanda till Magda i Bromma :D
Kul var det i alla fall :D


Idag hade ju Julia sin första dag på inskolningen på dagis, gick ju bra :). Vi var ensamma inne så Julia sprang runt och lekte och stökade ner :D . Imorn ska hon få vara med ett barn också...hehe ingen stress här inte!

Så här duktig var hon på att äta själv idag:

Kläääääder :D

Här kommer lite bilder på det jag shoppat :)














Lite grejer blev det ju :) Skorna syntes ju i förra inlägget så orkar inte fota dom igen...ni lär ju få se dom på mig i alla fall :D
Just ja, köpte ett par jeansleggins också men dom har jag på mig så dom får ni inte heller se bild på :P .
Maria frågade om jag köpt nånting annat än kläder och då kom jag ju på att nääe jag glömde som bort att man kan köpa smink och sånt :D hehe nå nästa gång får jag köpa det...och smycken!

Sen fick jag ju en present av kusin Magda som hon köpt i New York!


Me like ;D Ni kan ju gissa vad som var i...

Nu vill jag spara massa pengar och åka till New York!!! Fick se bilder därifrån och blev sååååå sugen! Någon som vill följa??

Förhandstitt på shoppingen ;D


En liten hög med kläder...


OMG...Vi fick en guldbiljett!!!!!

Så här glada var Lina och jag över att få en VIP inbjudan till Shopping igårkväll





Tyvärr visade sig att vi inte var så speciella...dom delade ut biljetter åt alla vid entren ;D

Skrytblogg :D

Vilken lyxig natt vi haft! Julia har sovit från 19.55 till 08.25! Jag har inte behövt springa upp en enda gång! Man blir ju bortskämd :D Hon är så söt min lilla tös, hon har börjat dansa när man slår på musik...men hon dansar bara med armarna, hmm, MTV kanske har spelat för mycket hiphop åt henne :D
Det är så sött när hon går också, ser ut som en liten zombie när hon vaggar fram med utsträckta armar :D Och när hon är trött blir det vingligt, hihi.

Hon har lärt sig att skaka hand när man säger goddag också. Så duktig liten tjej!
Och så ett sista skryt...Hon har lärt sig att man ska gå ner från soffor och sånt med benen före och inte med huvudet :D



Julia äter själv :)

Voi voi hur ska jag klara mig utan henne hela långa helgen?!

RSS 2.0