100323



Ojoj nu var det längesen jag bloggade igen men det har ju sina skäl...mina dator är ju trasig och Tobbe är inte så bra på att dela med sig med sin dator, men nu har han ju börjat jobba lite smått så då tjuvlånar jag den lite :) Sen har ju Julia varit väääldigt sjuk och hänging och bara velat vara i mammas famn så då finns det ingen tid till att sitta vid datorn.
Nu verkar hon äntligen vara feberfri ialla fall! Så skönt, det är såå hemskt när hon är sjuk man känner sig så hjälplös...hon kan ju inte ännu säga till om hon har ont nånstans och så. Hon har blivit otroligt bortskämd dom här dagarna, hon har fått sova med mig och Tobbe på nätterna och i våra famnar på dagarna så nu vill hon gärna fortsätta med det...blir höga protester när jag lägger henne i egna sängen, men bara att kämpa på så hon vänjer sig vid det igen för jag sover väääldigt dåligt med henne bredvid...vaknar varje gång hon rör på sig typ och sen så tränger hon ut mig på kanten så jag nästan inte kan hålla mig kvar i sängen.
Men måste ju ändå säga att det är otroligt mysigt när hon ligger bredvid och lägger armen runt mig eller kryper upp i famnen och gosar ♥

Nu till något helt annat...JAG VILL ÅKA TILL NEW YORK!!!!! Typ nu på en gång :) Fast kan ju vara bra att spara lite mer pengar först så man kan shoppa loss!

Hade ju som en massa grejer jag tänkt blogga om men när jag väl sitter här så glömmer jag bort vad det var...typiskt mig!



MELODIFESTIVALEN FINAL!!!!

Nu är det inte länge kvar! Himla tråkigt att jag blivit sjuk och inte kan fara på Marcus & Roberts fest ikväll :( Får ligga hemma under filten och heja istället...och RÖSTA massor på den bästa låten:



bara fel...



Jag har gått och blivit sjuk igen :( jäkla feber...och samtidigt får man andra dåliga nyheter...tror jag ska gräva ner mig i ett hål nu...

Nätshopping!

Hittade lite grejer på H&M





100311

Det har varit lite dött i bloggen här ett tag, jag har helt enkelt varit alldeles för trött på kvällarna efter jobbet så har däckat efter att jag nattat Julia...Jobbigt att vara "ensamstående förälder"! Ska bli så skönt när Tobbe blir frisk...då ska jag nog rymma iväg och vila upp mig ;) Kanske en weekend nånstans...vem vill följa?

Idag har vi varit till Happis och lämnat Julia hos mormor, hon kommer hem först på söndag! Usch jag saknar henne redan! Men ska ju jobba och slita i helg så tiden kommer gå snabbt.

När man är i Happis så måste man ju svänga förbi CANDYWORLD!


Lägg märke till ramlösan!

Nu längtar jag till lördag och finalen i Melodifestivalen!!!!! :D Så spännande! Hoppas verkligen att inte nån tråkig ballad vinner!


Hade ju tänkt blogga om mina nyinköp också men jag orkar inte fota dom haha så lat har jag blivit!

Fick ju mitt supersnygga armband av Lina igår, det borde jag ju visa...det är såååå Anki :D men tyvärr så gick det inte att få någon bra bild..alla blev suddiga! Typiskt!

Nu ska jag slänga mig på soffan och njuta av ledigheten...kanske orkar vara vaken längre än till 9 idag ;P Jag har ju trots allt sovmorgon imorn! Helt otroligt!

...



Trött tröttare tröttast...gonatt!


RSS 2.0