Jag gillar!


MQs nya reklam:





Yes!

Då var det bestämt! Jag åker inte till STHLM i maj, stannar hemma och går på SATC premiär istället :D Lillesyrran kommer nog hit då, ska bli så kuuuul! Jag längtar massor redan.





Dilemma



SATC Premiär eller resa till STHLM...


Helg

Härlig helg det har varit, det började med Sex And The City maraton på fredagkväll. Kvällens fråga: Hur många tjejer krävs det för att få igång en dvd?? ;D
Lördagen bjöd på shopping och party! Inge bakis idag konstigt nog! Sååååå himla skönt! Vi sov till ca 11.45 ( Julia också!!) och sen har vi bara myst på hela dagen. Sötungen har börjat sjunga "manboy" hihi :D

Nu längtar jag till onsdag då blir det städande och fixande här hemma och på kvällen fortsätter SATC maraton!


100408

Hohooo jag har ÄNTLIGEN skaffat mig en ny dator! Underbart :D En liten mini-pc blev det. Svart är den...fanns inga andra färger och jag orkade inte vänta, men det duger ju faktiskt :)

Nu är Tobbe äntligen frisk och får gå på benet, såååå skönt! Nu slipper jag känna mig som en ensamstående två barnsförälder nå mer + att jag kan lämna hemmet på kvällarna igen :) så hör gärna av er om ni vill hitta på nåt! 

Påsken spenderade jag och Julia i Kalix med släkten, väldigt trevligt...det händer inte ofta trots att det är så nära dit.
  
Vi åt massa gott



Var på utflykt



Träffade Bergakungen :)



Och så blev det lite ridning.

Igår var vi en sväng till Ikea. Såg massa fint men köpte inte nå mycket den här gången, får skaffa släp till nästa gång...Nu verkar det som att det blir massa nya projekt här hemma, spännande!

Ikväll bär det av till Sävast med brudarna för att hälsa på Anna :) Naaaajs!

Nu måste jag ta hand om gnällspiken här!

RSS 2.0