100923


Vilken mysig dag jag haft idag! Jag och Julia sov till 8.20 imorse, sen har vi myst i soffan och läst bok och kollat tv. Vi bakade kladdkakemuffins på dan och Julia fick hålla i elvispen, det var hon otroligt nöjd med :) Sen var det ju väldigt populärt att få slicka skeden när vi var färdiga, det vart choklad överallt! :) Det var riktigt kul att få spendera massa tid med henne, har ju jobbat kväll och tränat och sånt på senaste tiden så har knappt sett henne. goungen min! ♥




100919

Shit vad bra det gick att springa idag! Trots att man var lite bakis...sprang ju då bara 1,8 km men den rundan brukar vara jobbig med uppförsbackarna, nu hade jag massa ork kvar i benen så jag spurtade sista backen... härligt! Man märker stooooor skillnad från första gångerna vi sprang.

Imorn blir det gymmet igen, bänkpress here I come! :D Kanske orkar några vikter på stången den här gången ;)


Helgen har annars varit riktigt trevlig! Tjejmiddag måste ju vara det bästa som finns :)

Nu är det nog läggdags så man orkar upp tidigt imorn! Men jag är ju som pigg, jobbigt...



Helg!


Äntligen helg! Och en Underbar sådan ska det nog bli! Mys med goungen på morgonen sen blir det sminkning på Makeup Store, lite shopping, middag, mys, party och utgång med världens bästa tjejer :) . Imorn blir det kanske 1 års kalas, lilla Hampus har ju blivit stor! Får se till att må bra imorn så vi kan åka dit.

Ajajaj!

I måndags körde jag gympass nr 2 med Lina, lika kul den här gången också :) Men jääääklar vad ont det gör i mig idag! Jag klarade inte ens av att pumpa smältost på jobbet! Illa :D Har nog aldrig haft så här mycket träningsvärk förut! Idag missade jag springningen för att jag jobbade kväll, känns inge kul alls! Sluta träna utan mig flickor! Nu ligger jag efter med springandet, inte bra! Måste se till att inte vara för bakis på söndag så jag orkar springa då. Hehe får väl se hur det går med den saken...

Om en och en halv vecka kommer Tobbes mamma hit och stannar några dagar och tills dess MÅSTE walk-in closeten vara färdig, annars måste hon ju sova mitt bland mina kläder och det är ju inte så kul :) Så nu är det bara att ta tag i allt! Jag är lite orolig över mattskärandet, vill ju inte att det blir snett och fult!

Funderar på att sätta såna här ställningar på väggen:



Åsikter??



Gott & Blandat

Dags att blogga igen kanske, har inte haft motivationen på ett tag men det kanske vänder nu :) Det har ju hunnit hända en hel del sen sist. Jag har börjat jobba igen efter 8 härliga semesterveckor, känns bra än så länge, det var en välbehövlig paus känner jag.

Jag och Emma har ju blivit träningsfreak på sista tiden, våran PT Lina är helt fantastisk på att motivera oss! Vi springer ca 2 ggr i veckan och snart drar vi igång med styrketräning. Jag var på gymmet med Lina idag, första gången sen gymnasiet :P, och det var galet jobbigt! men riktigt kul, vi fick skratta en hel del åt min svaghet ;) Bänkpress var ju roligast, jag orkade knappt lyfta stången, pinsamt! Men det ska bli bättre! Vi har inte varit aktiva så länge med träningen än men jag känner mig redan mycket piggare, känns underbart :)
 

Hösten har kommit...redan...Hela sommaren gick åt till att vänta på sommaren, ville som inte acceptera att den var så dålig (vädermässigt) Jag har inte ens varit på stranden en enda gång i år, hemskt!

Nu är det mys i soffan med en pigg Julia, Tobbe lät henne sova 4 timmar på dan så hon vill inte alls sova nu :P






RSS 2.0