091123

Då börjar den härliga lediga dagen gå mot sitt slut...den passerade alldeles för snabbt som vanligt! Jag är sjuuukt trött för jag somnade alldeles för sent igår och imorse vaknade den lilla prinsessan redan halv 7...men jag kämpar på och håller mig vaken nu för jobbar ju kväll i veckan...måste som ställa om dygnet lite :P Får, förhoppningsvis, en härlig sovmorgon imorn, Tobbe är pappaledig! Najs :)

Jag och Julia var och strosade runt på Storheden i regnet idag, mys :) Blev lite nya kläder åt lillen, hon har ju som växt ur sina gamla, och sen fika med Li. Jag längtar till jag har råd att shoppa åt mig! Får se om det blir några pengar över efter alla julklappsinköp sen i december, då kanske jag kan shoppa på mellandagsrean. Synd bara att det är så kaos på affärerna då...tycker inte om hysterin vid rean...Emma fixa så jag kan komma in ensam och shoppa före alla andra ;D Hihi!

Igår var det ju äntligen dags för New Moon på bio. Den var sååå bra! Längtar massor tills nästa film kommer! Hoppas det inte dröjer allt för länge.

Imorn ska min lilla älskling få spruta mot svinis, stackars liten, hoppas hon slipper nå biverkningar! Får se när jag får ta den då...har ju som aldrig tid och vet inte ens om jag får ta den ännu...

Nä nu ska jag läsa Cosmo (bibeln) och käka godis!


Jobbigt!



Jahapp vad jobbigt det här blir nu...Mazdan startar inte så jag måste åka buss till jobbet...problemet är ju att ta sig hem, går inga bussar på natten juh...blääää vad typiskt! Känns inte så lockande att ta en dyr taxi...men men får se hur jag löser detta!

091116

Måndag och ny arbetsvecka...Bara ledig på onsdag...tuff vecka :P och överhuvudtaget tuff månad! Från mammaledigt till 185 timmars jobb...Nå kommer  ialla fall kännas bra när lönen kommer sen.
Helgen var riktigt bra, strosande på stan, besök hos Anna och familjen, hopptävling och bio (Flickan som lekte med elden) med Li...najs :) Lite tråkig städning blev det också. Och massa mys med lillgumman :D 

Nu ska jag vila lite innan det är jobbdags...jobbigt att hålla sig vaken så länge ikväll, jag är inte van :D  

091113

Hmm ja det var ju då först nästa söndag vi ska på bio och se New Moon...men blir bio i alla fall den här söndagen :) Får se vad det blir för film då...

Äntligen är det fredag och dags för fredagsmyyyys! Måste ju mysa extra mycket för jag missade ju förra fredagen när jag jobbade. Har laddat upp med massa godsaker! Choklad, chips, dipp, grönsaker, Ben&Jerrys glass :D MUMS!! Idol ser vi ju såklart på. Blir nog Eddie som ryker ikväll :( bläää. Tycker inte om att folk ska åka ut!

Imorn ska jag hämta ut mina nya glasögon...spännande! Hoppas dom e bra! Sen blir det att åka till Anna och familjen och hälsa Neo välkommen till världen, det är då på tiden!!

Nä nu ska jag lägga mig i soffan igen, är lite trött efter 45 timmars veckan....Moa jag fattar inte hur du orkar jobba så mycket som du gör!

Natti Natti

New Moon



På söndag blir det bio med Li


Hjälp!

Någon som är ledig och har lust att följa med och va med Julia en kort stund på måndag medans jag fixar med nya glasögonen? Dom ska göra en synundersökning och jag vet som inte vad jag ska göra av henne medans...Vi ska vara hos optikern kl 9...


Första krogruschen!



Ja då har man jobbat sin första krogrusch! Det var inte så farligt...lugna puckar :) Skönt med lite mjukstart, lär ju inte vara lika lugnt imorn tyvärr :P...Lite grejer hände det ju i alla fall; bråk på g i kön men som tur var kom polisen in i restaurangen precis då..skööönt! Sen hade vi en kändis i kön också! Ingen mindre än Övertorneås  stolthet Markus Fagervall! :D Visst blir ni impade nu!? Hihi, nä nu ska jag hälla i mig lite hostmedicin och sova ett par timmar så jag orkar jobba imorn igen.



Glasögon


Tyvärr blev det inga bilder på glasögonen för kameran ville inte föra över bilderna till datorn...den börjar nog haverera, typiskt! Försökte hitta bilder på internet men det fanns inga...Men kan ju berätta vad märket är på dom jag valt: GINA TRICOT, hihi tyckte jag var lite kul ;D passar som mig!



091104

*Host host host* den här förkylningen är vääääääääääääääääääääldigt envis! Jag blir tokig! Ligger och hostar halva natten och har massa ont i halsen :( Skönt att det är lite bättre på dagarna i alla fall! Fast jag låter ju som att jag är i målbrottet :D Borde kanske gå till vårdcentralen men dom har väl fullt upp så man inte får nån tid. Julia verkar lite bättre nu, hon snorar inte nå mer...men tempen ligger kring 38 grader hela tiden...lilla stackaren.

Imorn blir det att jaga nya glasögon, kollade synen idag och den hade inte blivit sämre :) skönt! Hopps Li kan hjälpa mig att hitta nå snygga...har lånat hem 3 par idag men vet som inte vad jag tycker...så himla svårt! 

Imorn på kvällen blir det att hänga gäng :D eller iaf med Emma, vet inte hur det blir med resten? Det var ett tag sen så det ska bli himla skoj!

Nä nu ska jag bosätta mig i soffan och kolla Greys anatomy! Är som trött av allt jobbande :P

RSS 2.0