090429

Idag fick vi våran babymonitor och den funkar väldigt bra...lite för bra faktiskt...helt plötsligt hördes det röster av en mamma och ett barn, mamman var inte glad...hon svor en himla massa och skrek som en tok åt barnet, hotade att skicka iväg henne och allt möjligt hemskt! Jag stod bara och gapade brevid monitorn när jag hörde hur hon lät! Hujja vad otäckt :(  Undrar hur man kunde höra dom genom våran monitor...

090428

Igår var det fika på stan med Moa och Li :) riktigt trevligt! Råkade shoppa en grej från H&M innan jag och Julia åkte hem ;)

 
En plånbok...ifall ni inte ser det :) Himla läcker färg har den!

Idag fick jag sovmorgon och såklart sov Julia ända till kl 9 då...när jag ska stiga upp med henne så vaknar hon alltid vid 7 så himla orättvist :P Jag har såååå svårt att somna om när jag har sovmorgon, kan inte riktigt slappna av utan lyssnar hela tiden på vad Tobbe och Julia gör, litar nog inte på att Tobbe kan ta hand om henne...måste skärpa mig så jag kan njuta av att få vila ut!
Har fixat papprena för dagisplats idag, men det var ju himla svårt att fylla i hur vi vill ha henne på dagis redan nu men man får väl ändra det sen närmare...Har betalat räkningarna nu också och det känns som att vi har mer pengar över än vanligt, mysko, måste ha glömt någon stooor räkning...eller så kommer alla stora räkningar nästa månad :P

Oooo måste ju berätta nåt kul! Jag ska vara ledig augusti också! Tobbe har fått heltid under sommaren på kundtjänst :) Riktigt najs! Slipper stå i den värsta värmen och steka burgare, sååååå skööönt!

Nu ska jag gå och leka med den här gladfisen :D


090427

Då var det måndag igen...helgerna går alldeles för snabbt! Har knappt sett röken av karln den här helgen han har bara mekat med bilen hela tiden :P blää nå det är ju bra om den blir färdig snart så vi kan sälja den och skaffa en större bil. Vi hann ialla fall med att gratta Noel som fyllde år :)

Får se vad det blir att göra i veckan då...på torsdag ska jag och Julia åka till Kattis ialla fall :) ska bli kul det var så länge sen vi var där! Tobbe ska såklart meka med bilen och åka på nån bilträff så han kommer inte med :(

Nä nu ska jag fixa nå mat innan Julia vaknar..

090422


Underbart väder ute idag! Jag sitter ute med datorn och Tobbe springer runt med stegar och grejer, nu ska han visst byta front på bilen också...Julia sover gott i vagnen som vanligt :)
Igår försöke vi få Julia att somna utan bröstet...det gick hyfsat bra till en början, hon gnällde ganska mycket men blev inte hysterisk i alla fall, hon somnade tillslut i Tobbes famn och han la ner henne i spjälsängen...Efter ca en halvtimme eller så så vaknade hon och då var det inte lika roligt nå mer, hon skrek och skrek och skrek alldeles förtvivlad så tillslut gjorde det för ont i mammahjärtat så jag gick dit och lät henne snutta :P Sen fick hon sova med mig hela natten..Jag är för svag för det här! Kommer få amma tills hon är 10 år! Tobbe säger att han ska binda fast mig nånstans så jag inte kan gå till henne.

Får se vad vi ska hitta på idag då, är nån information om olycksfall på BVC kl 13. Vi hade inte tänkt gå dit men sov för länge imorse så hann inte ringa och säga det så man måste kanske knalla dit ialla fall...*suck* nå då har jag ju nånting att göra ett tag...Skulle behöva handla lite mat också men det får väl bli imorn eller kanske på fredag när pengarna rullar in. Tycker Tobbe borde få sitta på kundtjänst på jobbet så han tjänar mer pengar! :P Vissa får visst lön på över 20000 efter skatt, jäkla fuskisar!

Idag har jag även deklarerat så nu väntar jag på mina pengar :D Dom åker ju direkt in på sparkontot, eller i alla fall det mesta, tänkte ju shoppa för nån peng i Sthlm i sommar ;)

090421

Idag är jag trött trött trött, lilltösen ville inte gå och sova igår, det började så bra vid kl 8 då somnade hon i min famn och jag la henne i sin säng och hon sov så sött där men efter en timme vaknade hon och var piggelina! Försökte vagga henne till sömns och mata henne till sömns men inget funkade så tillslut gick jag och la mig med henne men det funkade inge vidare det heller...hon låg bara och viftade och lekte och sparkades :P gissa om jag vart less! Nå tillslut har vi somnat ialla fall men som vanligt har hon vaknat en himla massa gånger under natten och levt om och velat snutta. Jag börjar mer och mer fundera på dom här grymma metoderna att låta bebisen skrika sig till sömns så hon lär sig nån gång, jag är less på att vara tutte! Fast jag vet ju att jag inte skulle klara av att låta henne ligga och skrika...Aaaaaa vad jag är avis på dom som har barn som sover heeeela natten och somnar utan problem när man lägger ner dom i sängen! Ska jag ha fler barn så vill jag ha garanti på att dom sover hela nätter nästan på en gång och somnar snällt när man lägger dom, annars blir det inget :P...

Nu sover Julia gott ute i vagnen och jag hade ju gärna passat på att vila men jag kan ju inte det för då hör jag inte om hon vaknar...hoppas vi får babymonitorn som vi beställt snart! Fast vet inte om jag kommer våga vila då ändå för vi bor ju faktiskt på Hertsön så man vet ju aldrig vad som kan hända om jag inte vaktar henne :P hade ju kunnat ha henne på baksidan för där är det ju staket ialla fall men vill ju inte dra vagnen igenom huset för däcken är ju inte så rena...voi voi vilka problem man kan ha...

Kul inlägg det här blev då, jag förstår om ingen orkar läsa det :D

090420

Då är helgen över, den har varit riktigt trevlig med besök, pokerspelande, grillning och dop :) Julia har fått så fina presenter, TACK TACK allihopa för det och för att ni kom på dopet!

Idag mår vi inge vidare här, eller Julia verkar pigg och glad som vanligt ialla fall, men jag och Tobbe har blivit förkylda :(
blää så tråkigt! Har inte varit sjuk på över ett år! Hoppas jag slipper feber för det blir nog jobbigt att ta hand om Julia själv då...
Julia börjar vara så stooor! Hon rejsar runt med gåstolen här hemma med ett sort leende på läpparna, det är sååå gulligt, än så länge går hon bara bakåt men det funkar ju det med :)

Mina Älsklingar

090417

Weeeeeeeeeeeeee idag har jag klipp mig :D Härligt värre! Nu måste jag bara slinga håret också.

Imorn blir det dop :) Kul att få träffa alla härliga vänner!

Nu är jag lat, orkar inte skriva mer! :P

090413

Två skoterturer har vi hunnit med i helgen :) på lördagen blev det strååålande sol tillslut så vi begav oss iväg upp på ett fjäll och fikade. Igår var det lite mulet men ändå varmt, vi åkte på en lite längre tur då, det var riktigt härligt med friskluft :) eller jag har väl fått i mig mer skoteravgaser än friskluft :P Idag sitter jag och Julia i stugan och leker, vi har hunnit med en promenad också.


Trött Julia på skotertur


Tuff Julia uppe på fjället



090411

Igår när vi kom till Dikanäs var det strååålande sol och 5 plusgrader, så härligt! Idag är det tyvärr mulet och dimmigt, typiskt när det är en skotertur planerad...Tobbe och Robert har dragit till Kittelfjäll och blir väl där hela dagen...Dom pratar om att stanna här ännu längre men det går jag INTE med på! Så kul är det inte att vara här när dom åker skidor hela dagarna. Måste ju faktiskt hem och städa och fixa inför dopet.
Julia var så lugn och snäll hela bilresan hit :) Hon sov mesta tiden och när hon väl vaknade så tog hon bara tag i sin leksak och började leka med den. Skönt att det inte blev några panikskrik den här gången :D Hon är inte blyg för folket här heller, förutom när jag och Tobbe tog en liten skotertur och hon var med farfar då blev hon vääääldigt lessen men det gick över direkt vi kom tillbaka :)
Nu ska jag gå och kolla vars dom kidnappat min bebis :)

090409

Jahapp och vart tog våren vägen??? Nu snöar det en massa här ute + att det blåser sviiiinkallt! Hujja! Tempen visar +2 grader men jag vet inte om jag tror på det..Nå idag blir det en runda på stan med Anna, Noel och Emma ialla fall :) kul kul!

Imorgon bär det av till fjällen, jag börjar inse att vi kommer få sitta som packade sillar i bilen...är ju sjukt mycket grejer jag vill ha/behöver med mig! Massa varma kläder och mat och grejer till Julia, nu hade det suttit fint med en kombi! Nån som vill ge mig en sån?? :)

Igår var vi på sexmånaderskoll på bvc med Julia, hon väger hela 7260g och är 68 cm lång och så söt så doktorn tycker att hon borde bli fotomodell typ för barnmat och blöjor och sånt :D *stolt mamma*

Nä nu ska jag kleta på mig lite smink och sånt så jag e redo för stan!

090406

Idag har vi haft besök av prästen inför dopet, riktigt trevlig kille och lika biltokig som Tobbe haha vilken tur! :D Han kom körande i värsta sportbilen! 

När jag och Julia var på promenad nyss så passade jag på att hälsa våren välkommen genom att köpa mig en riktigt god glass : Cornetto Jordgubb



Mums!



090405

Min lilla tös vill bara sova i famnen nu för tiden ( På kvällarna) ...vad göra?? Sjukt jobbigt! Hon vaknar och gråter direkt man försöker lägga ner henne...men på dagarna sover hon gott i vagnen...hade gärna fått vara tvärtom! Åååååååååååååååå vad jag vill få sova i natt! Är så trött så trött så trött, vaknade som vanligt vid halv 7 i morse...

Imorgon kommer prästen hit och pratar om dopet, får se vad han har att säga...

På fredag drar hela familjen till Dikanäs, lååångt bort i fjällen nånstans, och spenderar påsken där med Tobbes familj. Blir en massa skidåkande för Tobbe och jag sitter väl i stugan med Julia :) fast en dag tar vi oss en skotertur upp i nå fjäll :D Kanske man får grilla lite korv och mysa i solen...om det nu är nå sol :) Tobbe garanterar att det blir sol så det låter ju bra. Fast han garanterar även att om jag föder nå fler barn så kommer det inte göra ont...vet inte om jag tror på det :P

Nu lyckades Tobbe äntligen lägga ner Julia utan att hon vaknade :) najs! Jag ska nog ta och lägga mig nu jag med men då lär hon ju vakna igen...*suck* Och det här med att sluta amma fattar jag inte hur det ska gå till!

Sådan far sådan dotter :)

090404

Ikväll blir det bio : Fast And Furious



NAJS! :)




090403

Fredag igen :) då blir det nog pizza till middag :D mums! Måste ju fira att det är helg igen! Strålande sol ute idag, men var inte så jättevarmt när vi var på promenad. Vill ha sommar nuuuuuuu! Var och hämtade mitt H&M paket och blev väääldigt sugen på att få använda min klänning :) Får se vad vi hittar på i helg då...kan nog bli lite shopping imorn för mig och svärmor ialla fall....Tobbe lär ju inte vilja följa med så han får väl vara hemma med Julia. Vill på H&M och kolla om dom har nå söta Hello Kitty grejer åt min lilla tös :D

Hoff nu börjar Tobbe prata om att göra om en massa här hemma, bäst att försöka stoppa honom!

090402

Idag har jag och Julia och farmor Ulla varit på shoppingtur, hann inte med så många affärer men lite grejer hittade vi :)
bland annat den här :



Hon verkar gilla den :) Lite stor är den än men hon växer ju så det knakar!

090401

Vilken härlig dag! Varmt och solen skiner :) man blir ju så glad! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, Julia har sovit sen vid halv 12 och jag har hunnit laga mat och tvättat och suttit ute ett tag...Jag är inte van att ha egentid så här :D Borde sova kanske men det känner jag ju inte för just nu såklart...
Hade ju varit perfekt med en ridtur nu, synd att det är så långt till Kalix bara :P Måste nog få folket där att flytta hit med hästarna ;) Eller hur Catti!?

Nä nu fick jag order om att gå ut och sätta mig i solen!
RSS 2.0