Fynd!

Snacka om att jag fyndade idag :D Jeansjacka från H&M för 149:- Jättesnygg! Sen hade jag ju värdecheck på 100:- så jag betalade bara 49:- Kan inte bli bättre! :)




Min dag

Jaha ska man kanske slänga in ett inlägg här innan man börjar städa bort middagen och stupar i säng...

Anna ville att jag skulle blogga om min dag...den har inte varit rolig alls kan jag säga...Underbemannade på jobbet och mer folk än vanligt...ingen rolig kombination :P Så nu är jag trött trött trött...och inte har jag hunnit hälsa på Tobbe på sjukhuset heller :( Fick ju hem Julia i eftermiddag ( förövrigt det enda roliga idag :)) och svärföräldrarna åkte iväg till Pite så jag kunde inte åka iväg...Vill ju inte dra iväg en trött Julia när det är dags för henne att gå och sova. Tyvärr blev Tobbe inte så glad på oss men vi får hälsa på honom extra länge imorgon. Om vi har tur får vi kanske hem honom!

Hmm har inte så mycket att säga om min dag för jag har bara hunnit jobba och laga mat och nattat Julia :)

Fredagsmys med mig själv...

 



Fast är ju sååå tråkigt va själv...Julia är inte så roligt sällskap, hon bara sover :P

Tobbe


Tobbe har visst brutit nåt i höften så han måste opereras. Så får se när vi får hem honom!

Otursfamiljen



Idag är jag hemma tidigt från jobbet. Tobbe ringde mig vid kl 6 och sa att han ramlat och kan inte gå så jag måste hämta upp honom och Julia. Bara att åka iväg då...tur att jag jobbade med en annan assistent så jag kunde gå direkt. Skjutsade honom till sjukhuset och sen åkte jag hem för att mata och natta Julia. Som tur var så klarade sig lillgumman oskadd ( han bar på henne när han ramlade), Tobbe slängde sig på sida för att inte ramla över Julia så han slog höften mot marken. Nu väntar jag på att han ska ringa och berätta vad doktorn säger...Hoppas det inte är nå allvarligt! Får se hur det går med alla våra helgplaner nu då...




100215

Igår när jag kom hem efter en förjävlig dag på jobbet så hade min kära karl städat och diskat här hemma och på bordet låg det två alla hjärtans dag paket till mig :D Snacka om att jag blev förvånad! Vi brukar ju inte fira den dagen...men himla glad blev jag såklart!
På kvällen blev det bio med Anja och Li. Vi kom på att det var en dålig idé, vi har ju alldeles för mycket att prata om och det går ju inte när man är på bio ;)

Idag har jag jobbat ett kortpass , så skönt som omväxling! Efter det mötte Tobbe och Julia upp mig på stan och vi lunchade och kollade lite i affärer. Fick med mig en smyckeshängare hem...får se sen om den passar in i walk-in closeten :)

Den har en härlig lila färg...som såklart inte blev lika bra på bild...


Appropå ingenting...så här underbart väder var det när jag åkte till jobbet imorse:




Party outfit!

Förra lördagens partykläder!

Älskar kjolen och skorna! Synd att man inte ser skorna bättre! Snygg pose va ;D Julia kommer springande med armarna uppsträckta, gullungen!

Gullunge!

Julia gillar att låna mina halsdukar :) så sött!




Blandat

I onsdags följde jag med Li till Boden en sväng. Det blev middag på MAX där det visa de sig att dom säljer den underbart goda lyxshaken! :D


Synd bara att dom snålade med jordgubbarna!

Efter det åkte vi till Anna och familjen :) Trevligt! Lilla Neo växer så det knakar!




Sen blev det en sväng förbi Lis pålle :)


Så sööt!

Torsdagen spenderades mest på soffan...febern var tillbaka :( usch och fy! Stackars Julia tyckte att mamma var ganska så tråkig när hon inte orkade busa...

Är hemma från jobbet idag och försöker blir frisk, tror det funkar..känner mig bättre nu! Så skönt :) Så imorn blir det jobb hela dagen lång! Och på kvällen bli det MELODIFESTIVALEN med vänner :) Naaajs!



Helgen...

Vilken härlig helg det har varit! Fredagkväll vart det tacomiddag och pokerspelande med Marcus, Robert och Li, fantastiskt trevligt :D.
Lördagen bestod av shopping! Hittade massa fina grejer och billiga var dom :) Underbart! På kvällen var jag och Li på schlagerparty hos Marcus och Robert, det var ju äntligen dags för melodifestivalens första deltävling. Väldigt svagt startfält tycker jag men lika kul för det hade vi :) Blev utgång på Kafelino sen, riktigt najs kväll :D

Idag har jag ju däremot inte gjort mycket...nackdelen med festande är ju att man "slösar bort" dagen efter när man sover bort halva dan och är bakis...Nå jag mår bra ialla fall men är sjuuukt trött!


100203


På lördag smäller det!! Melodifestivalen 2010 drar igång! Som jag har längtat! Då blir det faktiskt partyyy...länge sen sist! Ny klänning måste införskaffas! Gärna skor också :D

Imorn blir det jobb igen :) nu har jag varit sjuk tillräckligt! Ska bli skönt att komma ut och se världen igen ;)
Borde börja natta mig så jag orkar upp...men råkade ju få sovmorgon till 12.43 "imorse" så är ju såklart inte trött än...har inte gjort mycket annat än sovit dom här dagarna jag varit sjuk så är väldigt utvilad nu.
Lilla Julia har sovit desto mindre...i natt så vaknade hon 00.30 och var vaken till efter 02.00 vet inte vad det var med henne...gissar på att tänderna bråkar. Hon har några nya på g...stackars liten.

SunnyShine



Om 4 dagar åker min älskade Sunny till nya ägare...Usch vad jag kommer sakna henne!









RSS 2.0