Födelsedagsfirande!


Igår firade vi Li med såna här



Och såna här



Härlig kväll!

Ledig!

Härlig dag det har varit idag, ledig dag...otroligt varmt och skönt väder...lunch och shopping på stan med Moa. Underbart! Det fanns så mycket snyggt på affärerna så vi fick avbryta och inte gå in på fler affärer, hade blivit så himla dyrt annars ;D Nu blir det fullt upp dom närmaste dagarna med jobb, kalas och filmtittande :)

Idag har nedräkningen till semestern börjat! Ska bli såå skönt! Hoppas vädret blir bra i sommar, inge regn mer än på nätterna tack!

Snart är det onsdag och SATC2 premiär! Jag längtar sååå :)

Julia rallyföraren!





Härlig dag!

Vilken effektiv dag det har varit hittills! Vi vaknade pigga och glada kl 6 imorse (eller ialla fall en i familjen var pigg och glad då :P) Sen har vi rensat tvättstugan på skräp så nu börjar det se bra ut :) Nu är det bara garaget som måste rensas...hujja, tror Tobbe får fixa det själv ;) Sen har vi varit och beställt tapeter till walk-in closeten! Jag tror att det kommer bli skitsnyggt när det är färdigt, måste ju bara komma på vad vi ska ha för hyllsystem.
Tog sen en tur till stan och lunchade ute i det fina vädret, sååå underbart med sommar! Längtar massor till semestern, inte länge kvar nu!
Köpte ett par ballerina skor på Dinsko men när jag kom hem så såg jag att det var felsytt på ena skon så måste försöka få byta dom nästa vecka, typiskt vill ju ha dom nuu!
Nu ska vi iväg till K-Rauta och kolla lite grejer, sen blir det hem och fixa middag för syrran med familj kommer på besök :) Vi ska grilla såklart!

I´m back

Oj vilka jobbiga dagar det har varit! Jobb hela dagen och sen när man kommit hem så har det varit tjorv hela kvällen, Julia har inte velat sova så man har inte haft en lugn stund...Vet inte vad det har varit för fel. Idag är första gången på länge som hon somnade utan problem. Sååå skönt! Hoppas bara hon sover heeela natten nu, hon har även skaffat en vana att vakna kl 01 varje natt och vägrar somna om om hon inte får sova med mig. Jag sover ju väldigt dåligt då för hon ska ju hålla på och sova på mig och hoppa fram och tillbaka i sängen så man kan lugnt säga att jag har varit trött den senaste tiden! Nu hoppas vi på att allt går tillbaka till det vanliga!

Julia vaknade kl 5 imorse så så här trötta var hon och Tobbe kl 9 när jag åkte till jobbet :)






Less!

Jag har tappat bort min kamerakabel så jag kan inte föra över bilderna till datorn!! Bläää! Har letat i hela huset men den finns ingenstans! Undrar om Julia har gömt den nånstans...den lilla busungen...eller har jag gömt den så bra från henne så jag själv inte hittar den...hmm...

Idag mumsar jag på dom här:






...mmm sommar...



RSS 2.0