Bra & dåligt...



Då har man gått o blivit sjuk =( tråkigt värre! Var o jobbade några timmar men fick åka hem tillslut...
Men en bra sak är at jag fått mitt H&M paket =) fast det fattades två tröjor..får dom först i slutet av september..jag vill ju ha allt nuuu!

Så här ser dom ut...

      

Trött o sliten

Hujja vilken helg det har varit...fest, lite sömn, massa jobb...ingen bra kombination men har ju haft skoj ialla fall =)
Ska bli skönt att få vara ledig en heeeel dag ;P Men det blir då inge vila, shopping o städning står på schemat...har just nu ölburkar och spritflaskor i hela lägenheten, någon som är frivillig o städa lite ? ;)
Jag borde ju fixa en ansökan också, hujja sånt är ju jobbigt...men hur skoj vore det inte att få jobb på en klädaffär =) rena drömmen...hoppa jag iaf...

Drömmar...



Åååååå vad jag önskar att jag kunde dansa tex som dom i filmen Step Up...helt underbart! men tyvärr har jag inte den minsta taktkänslan i kroppen :( Undrar om sånt går att "bota"....?

Shopaholic...


..det är jag det ;P...Snart löning och det har börjat klia ordentligt i fingrarna efter shopping, fick visst inte nog under stockholmsresan =)
"Råkade" hamna på HMs hemsida igår och blev nån tusenlapp fattigare...nå jag behööööver ju faktiskt massa nya varma kläder till hösten/vintern eller hur! Tror det är dags att rensa lite bland kläderna men det är ju så hemsk att göra sig av med "den där tröjan som var så fin, fast jag har aldrig och kommer aldrig använda den" ;P men har nog inte mer än kanske två eller tre såna plagg.. ;)
Köpte mig en söt "kofta" på GT i lördags...fick den gratis med mitt stämpelkort =) Hur bra som helst! (Skulle ha fotat den så ni fick se den men kameran är trasig =( dumma dator!) Måste nog ta mig en tur dit igen på torsdag och se om det finns nå fint ...


RSS 2.0