090531

Här sitter man kl 05.20 på morgonen och surfar runt...den söta lilla bebisen har bestämt sig för att det är morgon nu...eller ja redan kl 03.57 slog hon upp sina stora blå...man kan väl säga att mamma är INTE nöjd! Snacka om att jag saknar mörkläggningsrullgardinerna som vi har hemma, med hjälp av dom så brukar damen inte tro att det är dags att stiga upp kl 04...Nå nu rejsar vi runt med gåstolen och övar på krypning så kanske vi blir trötta igen snart...

090527

Har haft två väldigt trevliga dagar nu, fika på Mat och prat igår med Emma, Moa och Li och idag har dom varit hos oss på besök :) åt god kinamat och daimtårta till efterrätt! Vi skulle ju egentligen sola men det regnar ju såklart idag, man ska aldrig planera in solning! Julia har nog haft kul också, Emma har lärt henne ett nytt roligt ljud idag hehe så gulligt! 

Oooo jag får följa med jobbet till Westernfarm nästa söndag :D Ska bli sååååå kul! Spännande att prova på en ny ridstil!

Är lite dåkig på att komma på nå roligt att skriva nu så jag kör en lista istället :D


Höger- eller vänsterhänt:
Höger
Humör just nu: Hyfsat glad men även lite less på gnäll...
Favoritgodis: Choklad mmmm!!!
Sommarplaner:  Shopping i Sthlm!!!! Lata sommardagar hemma hos mamma, ridning!
Hur många kuddar sover du med? Två stycken har jag.
Spelar du något instrument: Nää
Morgon- eller nattmänniska: Typ inget av det..dagmänniska!
Vem är viktigast för dig: Julia, Tobbe, hela familjen, vännerna...kan ju inte bara välja en!
Bio eller promenad:
Helt klart bio!
Är du kittlig: Jo tyvärr
Snarkar du: Tror inte det.
Stjärntecken:
Kräfta
Äckligaste insekten: Spindlar, myror + massa andra
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Hmm läsa tankar kanske, eller att kunna hela människor.
Vad vill du jobba som? Rik hemmafru! :D
Stökigt eller välstädat? VÄLSTÄDAT!!
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Aldrig i livet!
Gillar du att sjunga? Haha jo i min ensamhet...
Anser du att du är stark? Inte alls
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten
Vad längtar du mest efter just nu? Shopping i Sthlm!!

Mitt i natten...

Igår var det födelsedagsfirande hos Li, riktigt trevligt :) Det bjöds bland annat på oooootroooligt goda chokladdoppade jordgubbar! *mumsmumsmums* Flickorna drack vin men jag höll mig till vatten :P Får se om jag lyckas med att avvänja Julia innan min födelsedag så jag kan dricka nåt alkoholhaltigt då...Kvällen avslutades på Max :D man måste ju hänga gäng där ibland och äta pommesmeny som en del små flickor runt 14 år, hihi! Får ju inte bli allt för vuxen juh.

Idag blev jag helt plötsligt sjuk, feber och snuva och massa ont i halsen :( inge roligt alls måste jag säga! Hoppas det är snabbt övergående för jag har då inte tid eller ork att vara sjuk...Sitter här nu mitt i natten och kan inte sova, väldigt konstigt med tanke på att jag brukar knappt hålla mig vaken efter kl 22 på kvällen...Borde ju verkligen passa på nu när Julia sover så bra men vad ska man göra...jag har legat i sängen sen typ kl 21 och vridit och vänt på mig, läst ut min  bok har jag också hunnit med..En shopaholic får en syster heter den. fjärde boken om shopaholic Becky...och än har hon inte lärt sig :D får se om det kommer fler! *Hoppas* Fast man blir ju lite upprörd när man läser böckerna när hon bara shoppar och shoppar fast hon inte har råd! Jag som trodde att jag hade problem med shoppingberoende :P

Nå nu ska jag väl försöka sova igen...Julia vaknar väl vid fem som vanligt...

090519

Ja då var den en ny vecka igen! Dom bara rusar fram nuförtiden! Jag hinner inte med alls, snart är sommaren över och den hemska kalla vintern kommer tillbaka...Hujja!

Helgen bjöd på ESC party hos Marcus och Robert :D Riktigt najs såklart! Fina drinkar bjöds det på men jag verkar inte kunna dricka sånt nå mer :P smuttade på tre olika drinkar och alla smakade äckel! Inte likt mig :D Jag gick över till päronsoda istället, mycket godare! Får nog prova dricka cider nästa gång istället, min favorit jordgubb/lime *mums*


Killarnas inflyttningspresenter :)


Min fina cosmopolitandrink som ej gick att dricka :(


ESC FINAL!

Nu är det ett helt år kvar tills man får se ESC finalen igen! *suck*

Katt!?






Haha gissa om jag vart förvånad nyss när en katt kikade fram från sovrummet :D så kan det gå när man har öppet altan dörren och stället kryllar av katter!

090515

Ååååååååååååååååååå vilken sommarvärme det är idag :D Jag sitter på uteplatsen och myser! det är till och med lite fööör varmt här! Hur ska man kunna sitta här i sommar egentligen :P Får ta och installera en pool så man kan svalka av sig mellan varven :D *önskedröm*
Igår var jag duktig och krattade den lilla gräsplätten på framsidan, blev två stooora säckar löv! På den lilla plätten! Ska fixa baksidan imorn men har ju inga säckar kvar så det får väl bli en massa icapåsar istället :P
Såg lite eurovisionsemi också...jäklar vad måna sega trista låtar det var...men några var riktigt bra och som tur är så gick dom vidare.

Lite bebisskryt måste jag ju bjuda på också! Julia somnade själv i egna sängen igår kväll typ vid 22-22.30 och vaknade först kl 07.30 imorse :D:D:D Sååååå duktigt!! Måste ju säga att min boobi var himla glad att hon vaknade då för den höll på att sprängas! Hoppas det här håller i sig nu...fast hon får gärna börja somna tidigare på kvällen!

Nä nu måste jag nog gå och svalka av mig inne ett tag, fixa lite tvätt kanske...

090513

Sitter vid datorn och njuter av lugnet, Julia sover gott ute i vagnen, härligt med tid för sig själv och tystnad ett tag! Julia håller på att få fler tänder så hon har varit jättejättegnällig i flera dagar...jag börjar vara ganska slut i huvudet nu. Nå imorn ska Tobbe stiga upp med henne så får jag vila lite i alla fall :) om jag nu kan det...Lär väl höra hennes skrik även om jag stänger dörren...det enda som duger för henne just nu är att vara i famnen så det är ganska svårt att få någonting gjort här hemma, men nu har jag hunnit slänga på en tvätt ialla fall, får försöka äta innan hon vaknar också.

igår vart det fika på stan med Maria, riktigt trevligt :) det var så länge sen sist! vi tog en runda på stan också trots att vi inte skulle köpa nåt, farligt farligt det där för såklart hittade vi massor av grejer vi vill ha :P typiskt! men vi var ganska duktiga på att hålla oss! Jag köpte bara en tvättpåse åt Julia :)

Har hittat ett par skor jag vill ha nu igen och såklart är dom ju slutsålda på webbshoppen! Kan man ha mer otur än mig!?!?! Nå måste ju kolla om dom finns kvar på affären i stan, jag kan ju ha tur...not likely!

Skönt att Malena gick till final i eurovision då blir det mycket roligare att se finalen :D Turkiet är riktigt bra också tycker jag!
 Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig på lördag...borde kanske gå igenom min garderob och prova lite klänningar, hoppas inte mammamagen syns allt för mycket i alla :P Är inte riktigt redo för beach 2009 än känner jag, men men blir nog ändå inte att vara på stranden så mycket i sommar.

Nu ska jag fortsätta med min favoritslösyssla, spela harpan på datorn :D haha jag är besatt! Illa jag vet...borde ju göra nåt vettigare när jag har tid men orkar inte det idag...

090510

Söndag igen...tiden går så sjukt fort nu! Beror nog på att jag ska börja jobba igen snart :P Hur ska det gå!?!? Nå behöver ju inte tänka på det än då blir jag bara stressad...
Igår vart det en tur till Piteå, dom har snygga kläder där med! Trodde jag inte ;D Köpte lite fina grejer på Gina. Hann inte med nå många fler affärer för Julia vart hungrig och sen började det regna och eftersom vi är söta som socker så ville vi inte gå på stan mer då ;D Vi åkte till havsbadet och väntade på att Tobbe och grabbarna skulle bada färdigt istället.

Idag har vi promenerat i solen, varit på storheden en sväng och städat. Alltid lika skönt att ha nystädat hemma :)
Får se hur det går med sövandet av Julia idag :P Igår somnade hon först efter halv 3 på natten...inte populärt! Tobbe fick henne att somna för ett tag sen men nu är hon vaken och lessen igen, typiskt. Hon vill bara sova i famnen, vägrar ligga i sin säng. Så himla jobbigt! Hon blir sååå arg när man lägger ner henne.

Nä nu ska jag kolla lite tv innan det är dags för sängen.

090507

Klockan är 10:22 och min bebis sover ännu...! Fast kan ju bero på att hon somnade väldigt sent, typ mellan 23.30-00.00...Hon var en liten piggelina, ingenting hjälpte inte ens boobsen, väldigt ovanligt! Vi vaggade och matade och allt sånt och tillslut slog vi igång en film på bioduken och la henne bredvid oss i sängen och då låg hon där och snurrade och kollade lite på filmen och sen helt plötsligt så vände hon sig på sidan och somnade, it´s a miracle! :D Hon har typ aldrig somnat av sig själv tidigare.

Vad ska man hitta på nu medans man har lite tid för sig själv då?? Kanske fixa lite med Julias kläder, tvätta och ställa iordning nästa storlek så det e färdigt att börja användas. Eller kanske sitta i soffan och surfa runt på datorn...Eller äta frukost!

Jag hade tänkt beställa ett par skor häromdan men såklart är ju jag ute försent så det fanns bara kvar strl 40-41 :(:( så himla typiskt!! Varför ska jag alltid sega med sånt! Måste skärpa mig! så nu vet jag inte vad jag ska ha för skor i sommar...får väl leta vidare *suck*

Ååååååå nästa helg är det Eurovisionparty!!!!! Har längtat sååååå, ska bli så kul men tyvärr verkar det inte bli nå premiärdrickande för mig :P Såg ju fram emot att bli bjuden på goda cosmopolitans och andra goda drinkar. Måste komma på vad jag ska ha på mig också, inte lätt det där, speciellt inte när mammamagen inte vill ge med sig :P skulle ha varit kul me nå nya skor också ;D Men men får ju inte slösa allt för mycket pengar...

Nu verkar till och med Tobbe har vaknat där uppe....bara goungen kvar då :D Nå nu ska jag trycka i mig frukost!

090505

Min lilla kicka sov från 22.30 till 06.00 utan att vakna i natt :D Jag är så stolt!!! Hoppas det fortsätter så här!

Idag har vi varit på stan med Moa, Emma och Li :) så trevligt som vanligt! och Julia skötte sig så bra idag, gnällde bara lite när hon var trött men det löste vi med att lägga henne i vagnen och promenera runt på stan så hon somnade. Fick med mig en cardigan och ett par leggins hem, fy fy på mig!
RSS 2.0