LK

Igår drog jag och jobbade en sväng 18-03, kära Lulekalaset har ju intagit stan så då behöver dom ju min proffshjälp på jobbet. Det var en låångkväll med massa massa folk, det kändes ganska så snabbt i kroppen att jag varit ledig ett tag! Men det var som ändå ganska kul för vi var ju så duktiga :) Hade söta Ola som kund så det var ju trevligt. Lyckades övertala en kollega att be om en autograf ;)
Ikväll blir det jobb igen men lite kortare den här gången 22-03.30 så skönt att slippa städa efter stängning! :D Men sen är det färdigjobbat för den här gången, 2 veckor semester till väntar! Så imorgon blir det kalaset med brudarna!


Sommar

Nu är det bara 20 dagar kvar av semestern...hujja! Hittills har jag knappt varit hemma nåt men nu sista tiden blir det nog mest att vara det som det ser ut nu. Senaste tiden har jag varit i Kalix några dagar, hemma nån dag, i Kattis några dar igen, hemma en dag, i Pite en sväng och i Kalix igen idag. :) Full fart fram och tillbaka! Men kul har det varit med; mys med familjen, shopping, ridning, fiske, tapetsering, kalas och mycket annat !

 
Glassätande i Haparanda :) sötungen!


Liten kottebebis som bor nära oss


Fisketur


Apropå ingenting: Jag har blivit inspirerad av folk omkring mig så nu jäklar ska jag börja träna! Det ni!


RSS 2.0