100720

Den här semestern är det fullt upp, vi åker fram och tillbaka! Senaste resan var hem till Kattilasaari, så underbart det är att åka dit, jag vill också bo på landet! Nuuuuuu!











Kan inte bli bättre än så här :) Jag längtar redan tillbaka. Får se om vi hinner dit nån mer sväng innan mamma och Berra börjar jobba igen.

Idag bär det av till pappa i Kalix. :)



Eclipse



Nyss hemkommen från bio...så jääääääkla bra film!



Vill se den igen nu på en gång!


Hemma igen!

I tisdag kom vi på att vi vill hem till Julia igen så vi packade våra väskor och drog iväg mot norr. Körde många många mil upp till Övik där vi stannade för natten hos Tobbes härliga släktingar. Idag gick vi en sväng på stan där för att slösa upp lite mer pengar och sen körde vi till Piteå för att hämta upp våran lilla älskling ♥ Hon blev såå glad när hon såg oss, kom springande i full fart och kastade sig i famnen :)
Tobbes föräldrar har ju stugan vid pite havsbad så vi gick ner till vattnet med Julia så hon fick bada lite.




Nu har vi nyss kommit hem och det känns bra, borta bra men hemma bäst!

Semester dag 3 & 4

Söndagen blev lugn, vi tog en låång sovmorgon! Det händer ju inte så ofta så det var skönt. Vi segade på ett bra tag i lägenheten och sen drog vi in till stan för att träffa Magda och Daniel. Åt sveriges största pizza till middag!


Enorma var dom! Ändå orkade jag äta upp nästan hela, stolt över mig själv :D

Vi vandrade runt lite och satte oss sen i vasaparken och chillade i solen, så skönt!!! Älskar sommarvärmen! Senare drog vi till deras lägenhet och spelade lite playstation och åt jordgubbar.

Idag har dagen bestått av detta :


mmmm, muffins med glass, inte illa ;D


Och så shopping såklart ;)

Efter shoppingen tänkte vi gå på bio så vi gick iväg dit och hamnade mitt i en premiär...med kändisar på röda mattan! Det var ju lite kul, stod där och tittade ett tag. Fick se Anna Anka! Erik från EMD, Sarah Dawn Finer mfl. Det var en hel del kändisar som vi inte kände igen också.

Imorn bär det av till skansen, måste ju kolla in allsången!




Semester dag 2

Vi fortsatte resan på lördagmorgon, vi hade ju bestämt att träffa Tobbes släktingar på Gröna Lund på dan så det var bara att försöka gasa lite ;)
Tog en liten avstickare in i Gävle på vägen.


Där hade dom en lite roligare rondellutsmyckning än våran rostboll i Luleå.


Jag hade lite att göra i bilen :)


14.54 Framme på Grönan!




Jag åkte uppskjutet, jag trodde jag skulle dö!!!


På väg hem i stockholmsnatten...(kvällen)

Vi hade verkligen underbart väder, 30 grader minst.

Semester!

Spontana som vi (Tobbe) är så bestämde vi oss för att åka ner till Sthlm några dagar. Bestämde det på torsdagkväll och åkte iväg på fredagmorgon :) Julias farmor hade erbjudit sig att ta hand om Julia så vi fick ta en liten semester på tu man hand. Känns ju ganska hemskt att lämna henne men vet att hon har det bättre där än i Sthlm.


12:56 On the road! Många mil att åka..


17:40 Middag i Övik


19:32 Min stora skräck! Avskyr att åka över denna bro...tror att bilen ska hoppa över kanten :P


Vi tog det lugnt och försiktigt, blev till och med omkörda av lastbilar...


21.03 Äntligen börjar vi se ljuset i tunneln :D


21.26 En liten bensträckare var välbehövlig!

Vid 23 var vi i Vågbro hos Tobbes farbror för att hämta nyckeln till Tobbes föräldrars lägenhet som vi skulle bo i och då vart vi så trötta så det blev att övernatta där. Skönt att slippa bilen ett tag.




RSS 2.0