Långtråkigt!



Då har man suttit hemma och haft långtåkigt i en vecka...helt galet vad lite man har att göra när pengarna är slut och foten värker...nå imorn är man tillbaka på jobbet igen, då kommer jag säkert längta tillbaka hem till tråkigheten i alla fall :P, brukar vara så. Nånting vettigt har jag ju ialla fall gjort den här veckan, var och fixade med schemat på jobbet i ca 3 timmar idag...skönt att vara bland folk igen =) Nog för att jag har sötnosen som sällskap här hemma men man ser inte honom så mycket, finns ju så mycket som ska fixas med bilen hela tiden...

Om typ en timme får man lön =) skönt! Det måste nästan firas med en fika på stan =) Fy fy inte slösa!

Nä om man skulle ta och läsa "bibeln" och lyssna på Dannyboy ;) det brukar pigga upp mig! 

Ajajajaj!



Ont det gör ont...ett litet tips: när man har druckit alkohol och använder högklackade skor ska man inte försöka sig på att springa ;P,eller egentligen ska man nog inte springa även om man inte druckit alkohol. Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuukt ont i foten gör det...tårarna sprutade nästan när doktorn var där och klämde! Ajaj!

Så nu ska man inte jobba på ett tag, tidigast fredag blir det nog... 

Vill ha!



Vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha....!!!!


     

onsdag...



Jahapp svåra val man har att göra idag..ska man hänga i soffan o kolla tv eller simsa...!? man är ganska så lat när valet står mellan dom tror jag =) hade gärna farit o shoppa istället men tyvärr så tillåter ju inte ekonomin det =(...hur ska man göra för att bli rik?? nån som har bra tips?


RSS 2.0