Trött tös!


Så här trött är Julia efter dagens besök...hon vägrar vakna!



Kommer bli en sen kväll :P


Födelsedag!

Vilka härliga dagar det har varit, igår var familjen här och firade min födelsedag. Vi åt massa gofika och grillat *mums*.
På kvällen färgade Emma mitt hår och vi drack lite bubbel med jordgubbar i :) Sen avslutade vi kvällen med att se New Moon, jag somnade efter typ halva :P Inte van att vara vaken länge på kvällarna haha.  
Idag har jag, Julia och Emma firat genom att shoppa loss på stan, härligt! Shoppade liite mer än det var tänkt :P sånt som händer ;) Ikväll har mina härliga vänner varit här och vi har proppat i oss massa gofika. Tack för att ni kom!
Imorn blir det fullt upp igen för då kommer Anna och familjen! Kuuul! Min semester har inte varit särskilt lugn hittills och det älskar jag! Hatar att inte ha nånting planerat det är så tråkigt att bara hänga hemma, Julia blir så rastlös av det också.

Nä nu ska jag lägga mig på soffan och vila lite!

!!!



NU HAR JAG SEMESTER I 8 HÄRLIGA VECKOR!!!!!!!!!!!!!!!

Sjuk...igen...

Bara några dagar kvar till semsestern och här ligger man hemma sjuk...igen...otroligt hur mycket jag har varit sjuk det senaste året, dagisbacillerna som Julia drar hem är inte att leka med!
Måste börja planera lite bakning inför måndagen, vet inte när jag ska hinna göra allt! Tur att man blir väckt tidigt på morgnarna så man hinner få nånting gjort om dagarna. Men måste ju bli frisk först så jag orkar ta tag i allt.

 

Ny mobil

Idag har jag skaffat mig en ny mobil! ÄNTLIGEN skulle jag vilja säga :)



Lila och fin är den :D

Underbar dag!

Igår var en såå kul dag! Först Ikea hela dagen med familjen och Emma, Anna och Neo. Köpte lite grejer till Julias blivande rum och även annat välbehövlligt. Åt ju såklart dom obligatoriska Ikeaköttbullarna till lunch, mumsigt! Tyvärr fick jag inte med mig allt jag ville för vi fick inte tag på nåt släp. Nå det kommer ju fler Ikeaturer!
 
På kvällen vart det en tur till Western Farm, det var sommar invigning med Brolle på scen. Det kan man ju inte missa! Han var sååååå bra!! Shottade tequila för första gången...never again säger jag, hujja!



Njuter i midnattssolen!







Klädrensning!

Igår tog jag och Emma tag i rensandet av mina kläder! Det var svårt, ville ju som behålla det mesta...trots att jag inte har använt mycket av dom på läääänge.

Före:



Efter:



Försvann en del tillslut så nu får jag plats med nya kläder ;) underbart!






Helgen..

Kanske dags att göra ett litet inlägg om helgen som gick nu när jag har lite tid över! Jag var ju ensam hemma i helg så då måste man ju passa på att umgås med alla härliga vänner. Började på fredagen med ett besök på färjan för att "ta en öl" som det heter, slutade såklart med några flaskor bubbel ;D Sov typ 3 timmar sen var det dags att stiga upp och inta stan med lillasyster, härlig shopping var det men hade gärna köpt ännu mer kläder! Såå  mycket fint fanns det.
På kvällen drog jag, Catrin och Emma på Eurovisonparty! Otroligt kul hade vi :) Roligt folk och massa bra musik. Drog vidare till Kafelino sen och där blev det dans, all night long...






Beautiful sister :)



RSS 2.0