Gråtmild...

Jag har varit väldigt gråtmild i två dagar nu, vet inte varför...skyller på alla dessa hormoner :P Det senaste som fick mig tårögd är ett klipp på Aftonbladet när Heath Ledgers familj tog emot hans oscar för rollen som Jokern...



Han var ruskigt bra som Jokern...och i alla andra filmer han var med i såklart!

Lördag

Idag har jag äntligen fått shoppa lite :D Blev mest kläder åt lillsötisen men ett plagg fick jag själv ialla fall...och lite smink! Nästa gång måste jag kolla efter skor...är så sugen på att köpa nå fina högklackade! Hade ju spanat in ett par fina örhängen på H&M tidigare och tänkte köpa dom idag men så klart fanns dom inte kvar...blä vad typiskt :( Man ska alltid köpa grejerna direkt, inte vänta!
Ikväll var det melodifestivalen del 3 och jag är inte nöjd...suck!

Torsdag

Klockan halv 6 imorse tyckte Julia att det var dags att stiga upp...behöver jag säga att jag INTE höll med henne :P Lyckades ialla fall roa henne ett tag så vi steg upp vid 9 istället, fast vi sov ju inte mycket däremellan...vi somnade på soffan vid halv 11 sen och sov till halv 1 nästan :) Skönt! Efter det var vi på babymassage, trodde inte hon skulle tycka om det men hon låg då helt snällt under tiden blev kinkig först efter vi var färdiga...försökte starta bebiskör, som tur var så nappade bara en bebis :D

Längtar till lördag när vi ska gå på stan! Hoppas det finns nå fina kläder så jag får shoppa lite, har ju inte shoppat på jätte jättelänge! Måste införskaffa kläder till Julia också, har inte så mycket kläder i nästa storlek...
Oj såg precis att H&M börjat med sängkläder och handdukar och sånt, coolt :)

Nu brukar ju jag och Julia ta oss en tupplur men eftersom vi sov tidigare så blir det nog inte så, jag känner mig pigg och Julia verkar då inte trött heller...hoppas inte det betyder att hon pausar senare och sen rockar loss hela natten :P

Stolt mamma =)

Min lilla tös vände sig från rygg till mage precis =) snacka om att man blir stolt i mammahjärtat!

Föräldraträff

Idag har vi varit på föräldraträff, det var kul att få se andra bebisar. Alla utom en var lika gammal som Julia, hon var minst av alla i storlek min lilla tös men hon hördes mest...blev lite kinkig av att sitta still som vanligt :) På torsdag ska vi dit igen och lära oss babymassage får se hur det går. Verkar som att Julia tyckte det var jobbigt att träffa så mycket folk för nu ligger hon helt utslagen på soffan och sover..hon vaknade inte ens när jag lyfte henne ur vagnen och klädde av henne...skumt..

Söndag

Idag ska vi få besök av syster Maria och familjen :) riktigt skoj! Får se hur galen lilla Wilma är, man brukar ju bli helt slut bara av att titta på henne :D
Trött är jag som vanligt, var en liten tös som klöste mig i ryggen vid halv 8 i morse...Så då var det bara att stiga upp...Men vi somnade ju vid halv 11 igårkväll så några timmar har man ju sovit i alla fall...Hade ju varit skönt om Julia inte vaknade så himla många gånger under natten bara..
Melodifestivalen igår var ju bra, rätt låtar gick vidare men den där programledaren e ju inge bra...saknar Luuk!

Hatar att komma på rubriker :P

Weeee nu e det helg igen! Tycker helgerna kunde vara lite längre så inte Tobbe behöver åka och jobba så snabbt igen...

Jag och Julia var och hälsade på folket på Max idag, trevligt, trevligt :) Men tyvärr verkar det som att Julia har blivit lite blyg för folk...hon började gallskrika när Li och Anja skulle hålla henne...inte bra, hon har ju varit så lugn med andra förut...hoppas det går över snabbt!
Får se vad vi ska hitta på ihelg då...borde ju städa lite som vanligt...fixa en hylla och lite lampor skulle också behövas...hmm ja just det ja min fina hög med kläder som ligger slängda på golvet borde jag ta hand om, trååååkigt! Hade ju vart roligare att åka till kalix och kolla på Catrins nya pålle!

Nu ska det busas med söta Julia!

Hurtig!

Jag och Julia har varit hurtiga idag igen...eller är väl mest jag som är hurtig, hon ligger ju bara i vagnen och sover :) Gick till centrum som vanligt, passade på att köpa lite gott på ica ;) Skottade resten av gården också, fy vad jobbigt! Nu blir det att vila lite i soffan och äta godis och kolla House.

Sooooool! :)

Underbart väder ute idag! Hela familjen tog sig ut på en välbehövd promenad till affären, riktigt skönt :) Jag klarade att gå hela vägen fram och tillbaka utan att få ont i benen den här gången..haha men snacka om att jag är otränad, klarade mig knappt upp för backarna med vagnen! Tobbe skrattade gott åt mig och kallade mig för gammal tant :P När vi kom hem så skottade jag lite på gården till och med...bonuspoäng tycker jag ;) 
Nu är jag och lillgumman ensamma hemma igen, lika trist som vanligt...Har en byrå som är under uppbyggnad men går som liiiite segt när man har en liten Julia att roa samtidigt...behöver städas också för nu när solen tittar fram så syns allt damm på hyllorna, typiskt!

Vad ska man hitta på i helg då? Tobbe ska som vanligt iväg och åka skidor...kanske får dra iväg nånstans så jag och Julia slipper sitta hemma själva. På lördag måste jag ju se melodifestivalen ialla fall :) Tyckte det var dåliga låtar förra deltävlingen så hoppas dom är bättre den här gången, vill ju inte behöva skämmas över vårat bidrag i eurovision sen ;)

Nä nu ligger det en bebis och sparkar på mig och tycker att jag är tråkig så måste hitta på nåt att roa henne med :)
RSS 2.0