Söndag än en gång...

Idag har man haft lilla systerdottern på besök (och hennes föräldrar också) hon var lika vild och galen som alltid! men otroooligt söt :) Tror att hon också kommer bli en shopaholic om några år för hon gillar att prova skor och kläder och bära omkring på snygga väskor ;)

Jag har äntligen hittat en mobil jag vill ha...såklart e den dyr så får väl fortsätta leta i alla fall :P bläää!

Lönsam shopping :)

Så här borde det alltid vara när man shoppar...plockar på sig grejer för 595 kr på H&M och går till kassa och får en 5 krona för besväret :) Himla najs med värdecheckar ;)! Men shopaholic som man är så känner jag mig inte riktigt nöjd för jag fick ju "bara" två klänningar, två par knästrumpor och några hårsnoddar...

Den här står på min önskelista just nu:


Tyvärr hade dom den bara i rött idag, typiskt!

Ikväll blir det bio, Vin Diesels nya film Babylon A.D hoppas den är lika bra som hans andra filmer . Hoppas bebisen håller sig lugn i magen och inte boxar för mycket på kissblåsan :P Kan ju inte direkt be dom pausa filmen :)

Nä nu ska jag se om jag kan hitta på nå vettigt att göra här hemma...

Fortfarande måndag...

Jag har trååååkigt...måndagkvällar är aldrig roliga av nån anledning. Finns inte ens nå bra att se på tv, får nöja mig med nyheterna på tv4.
Såg en Gina Tricot reklam med snygga poloklänningar tidigare ikväll så nu e jag ju sjuuuukt sugen på att shoppa :P ovanligt eller vad...Sen har jag ju surfat runt på ikeas sida och sett massa fina grejer till hemmet som jag vill ha, måste nog ta och köpa mig en trisslott och vinna massa pengar! Eller kanske ha lite loppmarknad här hemma, då får jag ju även plats för alla nya grejer ;)

Kanske skulle ta och packa bb väskan så jag har nåt att göra...men då har jag ju inget att göra en annan gång :D haha inte lätt att vara uttråkad...

Nå har ju haft lite skoj idag ialla fall, en liten tripp på stan blev det ju :) fast köpte ju bara en flaska hårspray åt mig själv...jag har ju blivit duktig på att spara pengar ;)

Måndag...

Inspiration inspiration inspiration...vars är du?

Sthlm

Var till sthlm över helgen, blev lite shopping på söndagen:

     

Så nu har jag lite nya kläder att ha när jag blir smal igen =) Planerar att kunna ha dom senast om 5 veckor ;)
RSS 2.0